Haydi Bursa ‘Adını formaya yazdır’

2 bin 400 taraftarın ismini yazdırabileceği formaya ilgi artmaya başladı.

Haydi Bursa ‘Adını formaya yazdır’

Bursaspor Hatıra Formasına isim yazdırmalar hızla devam ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve Divan Başkanlık Kurulu Başkanı İdris Sevinç dün 6’şar isimle kampanyaya destek oldular. Altyapıdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Turan ise efsane amigo Yaşar Genç’in ismini formada yaşatacak. Alt yapı koordinatörü Adnan Örnek ise 2005 yılında aramızdan ayrılan eski takım arkadaşlarından Timsah Yürüyüşü’nün mucidi Majid Musisi’nin ismini formaya yazdırdı. 

PAPAZÇEŞME FARKI

Projeninin tanıtımı için yapılan basın toplantısında ise Başkan Ali Ay, kendisi, eşi, kardeşi, çocukları, 4 aylık torunu ve yeğeninin isimlerini formaya vererek başlangıç yapmıştı. 15 Nisan’ta start alan projeye katılım 30 Haziran tarihine kadar devam edecek. Puma tarafından önümüzdeki sezon kullanılacak ve maçlarda giyilecek olan bu formaya tam 2 bin 400 dolayında isim yazılabiliyor. Bursasporlu taraftarlar kişi başına bin TL ödeyerek isimlerini formaya verebiliyor. Geçtiğimiz hafta Parazçeşme Mahallesi sakinleri aralarında topladıkları parayla projeye destek vermiş ve Bursa’daki diğer mahallelere anlamlı bir mesaj göndermişti. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X