‘Haydi Bursa Galatasaray maçına’

‘Şu stadı gelin Galatasaray maçında dolduralım’ diyen Başkan Ay “Bütün Türkiye taraftartar görsün. Yeneriz yeniliriz futbolda herşey var. Fakat terinin son damlasına kadar savaşan bir Bursaspor sahada olacak” şeklinde konuştu.

‘Haydi Bursa Galatasaray maçına’

Bursaspor Başkanı Ali Ay, geride kalan ilk 5 haftayı Olay Spor’a değerlendirdi ve Galatasaray maçı öncesi önemli açıklamalar yaptı. 

Artık tüm camianın yüzünün güldüğünü ifade eden Başkan Ay, “Ne kadar isabetli transferler yaptığımızı herkes görüyor. Hepsi katkı sağlıyor. Hocamı ayrı olarak tebrik ediyorum. Stancu’nun üzerinde durdu ve goller atmaya başladı. Futbolcuya güven verildiği vakit neler olacağını görüyoruz. Disiplinli çalıştıktan sonra Allah kısmet ediyor” dedi.

DEVAMINI BEKLİYORUM

Galatasaray maçı öncesi taraftarlara da seslenen Başkan Ali Ay “Bursaspor taraftarının önünde başarılı olmamak imkansız. Şu stadı gelin Galatasaray maçında dolduralım. Bütün Türkiye taraftartar görsün. Yeneriz, yeniliriz herşey olabilir. Fakat terinin son damlasına kadar savaşan bir Bursaspor olacak sahada. Ben taraftarıma, camiama bunun sözünü vermiştim. Çok şükür artık böyle bir takımımız var. İnşallah devamı gelir” diye konuştu. 

Şehirden beklentilerini de dile getiren Ali Ay şöyle konuştu: 

EL BİRLİĞİYLE 

“Benim beklentim belli. Bursaspor’u borç yükünden kurtarmak lazım. Bursaspor her zama başa oynamalı. Borçtan kurtulmak için el birliğiyle hareket etmemiz lazım. Sanayiciler gelsin loca alsın. 40 tane loca var. Kapı isimlerini de alsınlar. Bu stadyumu Bursaspor’a yakışır hale getirelim. Gerisi zaten gelir. Gelecek sezonun da takımını kurmaya çalışıyoruz. 25.1 yaş ortalamamız var. Herkez artık Bursaspor’dan keyif alacak.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X