Haydi Bursa işbaşına

Merinos Lions Kulübü’nün eğitime destek olmak adına düzenleyeceği, ‘Her şey yeşil bir dünyada eğitim için’ adlı yardım gecesi, Bursalı sanatçıları aynı sahnede buluşturacak.

Haydi Bursa işbaşına

BURS, OTİZM SINIFI VE BİR FİDAN

17 kasım akşamı Jolly Joker’de yapılacak geceyle ilgili bilgi veren proje başkanı Yurdanur Reisoğlu, elde edilecek gelirle yardıma muhtaç öğrencilere burs sağlanacağını söyledi. Bunun yanı sıra otizmli öğrencilerin eğitim gördüğü bir ‘otizm sınıfı’nın ihtiyaçlarının giderileceğini belirten Reisoğlu, geceye bilet alarak katılan her kişi adına bir fidan dikileceğini sözlerine ekledi.

YARDIMSEVER BURSALILARI BEKLİYORUZ

Merinos Lions Kulübü Başkanı Dilek Bolat ve üyelerin bu gece için canla başla çalıştıklarını ifade eden Yurdanur Reisoğlu, organizasyonun Bursalı solistlerin de katılımıyla ‘Bursa All Star’ olarak ses getireceğini vurguladı. Davete destek veren sanatçıların konuklara unutulmaz bir gece yaşatacağını anlatan Reisoğlu, yardımsever Bursalıları etkinliğe beklediklerini yineledi.

KİMLER SAHNEYE ÇIKACAK?

Akın, Ali Likoğlu, Bahtiyar Özdemir, Bengü Berker, Burak Şenöz, Buse Türker, Cengiz Ateş, Emin Gökçe, Ersan Tekin, Halil Özkıral, Hakan Gültepe, Quzu Muammer, Kübra Lana, Mehmet Çevik, Melih, Mukbil, Özgür Özkan, Safa, Sefa, Sami, Semih Koç, Serhan Kunter, Şükrü Turan, Taner, Udi Adnan

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X