Haydi çıkış sürsün

Son haftalarda aldığı başarılı sonuçlarla 3. sırayı sağlama alan Bursaspor, bugün de rakibini yenmesi halinde BB Erzurum’u altına alacak ve 24. haftaya 2. sırada girecek.

Haydi çıkış sürsün

Teknik Direktör İbrahim Üzülmez’in göreve gelmesiyle birlikte çıkışa geçen Bursaspor, başarılı performansını bugün de sürdürmek istiyor. Üzülmez yönetiminde 8 maça çıkan yeşil beyazlılar, tecrübeli teknik adamla adeta yeniden kendisini buldu. Timsah, Üzülmez yönetiminde oynadığı 8 maçta 6 galibiyet almayı başardı. İbrahim Üzülmez’in göreve geldiği 16. haftaya 6. sırada giren Bursaspor, tecrübeli teknik adamın yönetimindeki ilk maçında Menemenspor’a deplasmanda mağlup olsa da ardından ilkyarının son haftasında lider Hatayspor’u yenerek çıkışın sinyallerini de verdi.

SAĞLAMA ALDI

İkinci yarıya Fatih Karagümrük galibiyetiyle start veren yeşil beyazlılar, 3. sıraya yükselmeyi başardı. Ardından Akhisarspor’u yenmeyi başaran Timsah, 20. haftada evinde Eskişehirspor karşısında beklenmedik bir yenilgi alsa da sonrasında Osmanlıspor ve Adana Demirspor’u yendi ve zirve iddiasına iyice güçlendirdi. Aldığı başarılı sonuçlarla 3. sıradaki yerini sağlama alan Bursaspor, bugünkü mücadeleden de galibiyetle ayrılması halinde rakibini altına alacak ve 2. sıraya yerleşecek.

SON 6 MAÇTA 5 GALİBİYET

Son maçlara bakıldığında Bursaspor, formda görüntüsüyle dikkat çekerken Erzurum ekibi ise istikrarsız bir grafik çiziyor. Yeşil beyazlılar, son 6 lig maçının 5’inden galibiyetle ayrılırken, yalnızca bir yenilgi aldı. Erzurum temsilcisi ise, son 6 haftada yenilmezken, 3’er galibiyet ve beraberlik elde etti. Aynı zamanda Erzurumspor evindeki son 2, Bursaspor da deplasmandaki son 2 maçından galibiyetle ayrılmayı başardı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X