Haydi çocuklar spora!

Bu yıl ikincisi düzenlenecek Anne Baba Beni Spora Gönder projesi 28 Şubat’ta start alıyor.

Haydi çocuklar spora!

Türkiye’de ilk kez geçen yıl Bursa Valiliği öncülüğünde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan “Anne Baba Beni Spora Gönder” projesi bu yıl 28 Şubat’ta başlıyor. Valilik öncülüğünde bu yıl ikincisi düzenlenecek olan proje Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle yapılacak. 7-14 yaş aralığındaki çocukları kapsayacak ve ücretsiz eğitimin verileceği proje 28 Şubat’ta başlayacak ve 7 Haziran’da tamamlanacak.

PRJEYİ GENİŞLETTİK

Geçen yıl onbinlerce çocuğu sporla buluşturan ve yoğun ilgi gören proje kapsamında 20 branşta cumartesi ve pazar günleri eğitim verilecek. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı 11 tesis, 13 okul spor salonu ile diğer kamu kurum ve kuruluşlara ait toplam 34 tesiste yürütülecek proje kapsamında, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı 64 antrenör görev yapacak. Geçen yıl başlatılan projenin yoğun ilgi görmesinden memnun kaldıklarını belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin, ‘Bu yıl projeyi geliştirdik. Velilerimiz çocuklarını en yakın tesise götürerek çok rahat bir şekilde kayıt yaptırabilir” dedi.

NASIL KAYIT YAPTIRILACAK?

Tenis, güreş, basketbol, judo, karate, masatenisi, voleybol, tekvando, futsal, halter, satranç, atletizm, cimnastik, eskrim, bocce, boks, hentbol, wushu, badminton ve okçuluk gibi branşlarda eğitimin verileceği proje için aileler kendilerine en yakın spor tesisine çocuklarıyla birlikte giderek, eğitimin başlamasından yarım saat önce kayıt yaptırabilecekler. Kayıt için nüfus cüzdanının yanınızda olması yeterli. Spor tesisindeki antrenörler kayıt ve yönlendirme konusunda size yardımcı olacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X