Haydi çocuklar spora

4 dönem halinde gerçekleştirilecek Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ücretsiz Yaz Spor Okulları’nın açılış töreni Atatürk Spor Salonu’nda yapıldı.

Haydi çocuklar spora

RECAİ UYSAL

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından her yıl düzenlenen ücretsiz Yaz Spor Okulları’nda eğitimler sürerken, Atatürk Spor Salonu’nda düzenlenen törenle çalışmaların resmi açılışı yapıldı. 15 Haziran’da başlayan Yaz Spor Okulları’nın açılış törenine öğrencilerin yanısıra Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin, şube müdürleri ve aileler katıldı. 4 dönem halinde eylül ayına kadar sürecek çalışmalarda 60 bin öğrenciye ulaşmayı hedeflediklerini söyleyen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin, ‘İlk dönemde 12 bin öğrencimiz çalışmalarımızda yer alacak. 25 branşta yapacağımız çalışmalarda 60 bin öğrenciye ulaşmak istiyoruz” diye konuştu.

FARKINDALIK YARATIR

Yaz Spor Okulları’nda eğitimlerin 23 okul salonu ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tesislerinde verileceğini belirten Şahin sözlerini şöyle sürdürdü: “100’ün üzerinde tesisle öğrencilerimizi yaz spor okullarına bekliyoruz. Öğrencilerimizin tatilde spor yapmaları önemli. Sporun içinde olan çocuklar kendilerini ifade etmekte farkındalık yaratır. Öğrencilerimizin okul dışındaki zamanlarını yaz spor okullarında değerlendirmesini istiyoruz. Çocuklarımızın sporla buluştuğu u yaz spor yazı olsun.” Törende düzenlenen çeşitli gösteriler açılışa renk katarken,  ardından Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin ve şube müdürleri öğrencilere sertifikalarını takdim etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X