Haydi çocuklar yaz okuluna

Mudanya Belediyesi’nin ücretsiz olarak düzenlediği Yaz Spor Okulları için başvurular başladı.

Haydi çocuklar yaz okuluna

ÖMER BİLİK

Bursa’nın yazlık ilçerinden Mudanya’da Belediye’nin düzenlediği Yaz Spor Okulu’nda başvurular başladı. Futbol ve basketbol branşlarında gerçekleşecek olan dersler 27 Temmuz’da başlarken, 30 Ağustos’ta sona erecek. Futbolda branşına 2002-2006 doğumlu erkekler, basketbol branşına ise 2000-2006 doğumlu kızlar başvurabilecek. Başvurular Uğur Mumcu Mumcu Kültür Merkezi yanındaki Mudanya Belediyesi Dinçspor Kulübü’ne yapılacak. Basketbol çalışmaları Mudanya Spor Salonu’nda, futbol çalışmaları Mudanya İlçe Stadı’nda gerçekleştirilecek.

Boş vakitleri değerlensin

Spora ve sporcuya her zaman destek olduklarını belirten Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, ‘Mudanya’mızın her alanda Türkiye ve dünyanın marka kentlerinden biri olması için çalışmalarımızı büyük bir titizlikle sürdürüyoruz. Ücretsiz olarak gerçekleştirdiğimiz Mudanya Belediyesi Yaz Spor Okulları ile çocuklarımızın spor becerilerini ortaya çıkarmış olacağız ve aynı zamanda boş vakitlerini verimli şekilde değerlendirmelerini sağlamış olacağız’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X