Haydi final aşkına

Cengiz Göllü’de bugün şölen yaşanacak… Bursa ekibi Almanya’da olduğu gibi yine galibiyeti hedefliyor. Büyükşehir Belediyespor, 2 sezon önce kazandığı CEV Challenge Kupası’nda bir kez daha aynı mutluluğu yaşamak isterken, saat 17.00’de başlayacak mücadel

Haydi final aşkına

Voleybol CEV Challenge Kupası’nda final için avantajlı konumda olan Büyükşehir Belediyespor, bugün yarıfinal rövanş maçında evinde Almanya’nın Palmberg Schwerin takımını konuk edecek. 2 sezon önce kupayı müzesine götüren ve bu yıl da aynı başarıyı tekrarlamak isteyen yeşil beyazlılar, deplasmanda 3-1 mağlup ettiği rakibiyle Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda karşı karşıya gelecek. Bursa’ya tarihi bir başarı daha kazandırmak isteyen Bursa ekibi, taraftarının da desteğini alarak finale adını yazdırmak istiyor. 

TARAFTAR DESTEĞİ ŞART

2015’te yine taraftarının desteğiyle kupayı kaldıran Büyükşehir Belediyespor, yeniden tarih yazmayı hedefliyor. İlk maçta rakibini bozguna uğratan yeşil beyazlılar, Alman ekibiyle Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda saat 17.00’de karşı karşıya gelecek. Mücadeleyi Raquel Portela, Djordje Stevanovic hakem ikilisi yönetecek. Rövanşta Bursa ekibi alacağı her türlü galibiyet ve 3-2’lik yenilgide adını finale yazdıran ekip olacak. 3-0 yada 3-1’lik Schwerin galibiyetinde ise finale yükselen ekip 15 sayılık altın sette belli olacak.

Diğer finalist belli oluyor

Büyükşehir Belediyespor’un final arayacağı CEV Challenge Kupası’nda diğer yarıfinal maçı da bugün oynanacak. Yunanistan’ın Olimpiakos takımı ile Rusya’nın Yenisei Krasnoyarsk takımları arasındaki yarıfinal rövanş maçı bugün yapılacak. Yunanistan’da oynanan ilk karşılaşmayı evsahibi ekip 3-1 kazanırken tur için avantaj elde etti. TSİ 21.00’de başlayacak karşılaşmada her türlü Yunan ekibinin galibiyet yada 3-2’lik yenilgide Olimpiakos finale yükselecek. 3-0 yada 3-1’lik Yenisei Krasnoyarsk galibiyetinde ise finalist 15 sayılık altın sette belli olacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X