Haydi gençler sahne sizin

Bursaspor, 2015-2016’ya Mersin’de veda ediyor. Çalkantılı bir sezon geçiren yeşil beyazlılar, ligden düşen rakibini yenerek kapanışı 3 puanla yapmak istiyor. Mersin Stadyumu’ndaki karşılaşma 20.00’de başlayacak.

Haydi gençler sahne sizin

Bursaspor, büyük çalkantılar yaşadığı 2015-2016 sezonuna bugün Mersin İdmanyurdu deplasmanında nokta koyuyor. Mersin Stadyumu’nda 20.00’de başlayacak olan mücadeleyi Oktay Taş yönetecek. Şuan 41 puanla 11.sırada bulunan yeşil beyazlılar, Spor Toto Süper Lig’e veda eden rakibini yenerek kapanışı 3 puanla yapmak istiyor. Timsah’ta bu karşılaşma da birçok eksik bulunuyor.

Tam 13 eksik

Sakatlıkları bulunan Serdar Aziz, Sercan Yıldırım, Balasz Dzsudzsak, Erdem Özgenç, Bakaye Traore, Okan Koçuk ve Emre Taşdemir ile cezalı olan Tomas Sivok, Tomas Necid, Miroslav Stoch, Deniz Yılmaz ile Jem Paum Karacan bu mücadelede forma giymeyecek. Harun Tekin’de kadroya alınmadı. Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’nun sahaya süreceği 11’i gençlerden oluşması beklenirken, ev sahibi Mersin’de ise eksik isim bulunmuyor. 

 

Maç heyecanı OLAY TV’de

Bursaspor’un bugün Mersin İdmanyurdu ile oynayacağı 34.hafta karşılaşmasının tüm heyecanı OLAY TV ekranlarında olacak. Maç öncesi ve sonrasında yapılacak canlı bağlantılarla taraftarlar atmosferi yakından takip etme fırsatı bulacak. 

Efsaneler Mersin’de

Bu sezon her deplasmanda efsane isimleri ağırlayan Bursaspor’un dünkü konukları Sedat Çelen (Sedat 1) ve Erdinç Kayan’dı. Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, iki efsane isme de yakın ilgi gösterdi. 

​20.00 Lig TV2/Canlı

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X