Haydi gösterin kendinizi

Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, Kubilay, Muhammed Şengezer, Ataberk Dadakdeniz, Bünyamin, İsmail Can ve Mert Örnek’i Avusturya kamp kadrosuna dahil etti.

Haydi gösterin kendinizi

Yeni sezon hazırlıklarının Özlüce etabını tamamlayan Bursaspor, yarın Avusturya’ya gidiyor. 

31 Temmuz’a kadar Windischgarsten kasabasında hazırlıklarını sürdürecek olan yeşil beyazlılar bu süreçte 4 hazırlık maçı oynayacak. Timsah ilk hazırlık maçını perşembe günü TSİ ile 18.00’de Çek Ligi takımlarından Mlada Boleslav ile yapacak. Bursaspor ardından 25 Temmuz pazartesi günü Salzburg, 27 Temmuç çarşamba Vorwarts Steyr ve 30 Temmuz cumartesi günü ise Darmstadt 98 ile oynayacak. 

İŞTE GENÇ İSİMLER

Yeşil beyazlılar’da Avusturya kampının kadrosu da belli oldu. Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’nun uzun süredir özellikle genç isimlerden kimleri kampa götüreceği merak ediliyordu. 

Genç teknik adam Kubilay Kanatsızkuş, Muhammed Şengezer, Ataberk Dadakdeniz, Bünyamin Kasal, İsmail Can Çavuşluk ve Mert Örnek’i Avusturya’ya götürme kararı aldı. Hamza Hoca’nın sezon içersinde bu isimleri A takımda da değerlendireceği belirtildi. 

DENİZ YILMAZ İZİNLİ

İlk etap çalışmalarında A takımda yer alan Furkan Emre Ünver, Berkay Yıldız, Sedat Dursun, Talha Çalışkan, Mehmet Zeki Çelik ve Utku Türk ise yoluna alt yapıda devam edecek. Ayrıca yeşil beyazlı takımın golcü ismi Deniz Yılmaz’ın ise AVusturya kampına cuma günü dahil olacağı belirtildi. 

Eşinin doğumu nedeniyle birkaç gün fazla izin alan tecrübeli futbolcuyla birlikte ameliyat olan ve ilk etap çalışmalarına katılmayan Şamil Çinaz’ın da aynı gün takıma dahil olacağı belirtildi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X