Haydi hayırlısı

Başkan adayları dün listelerinin son şeklini Divan Kuruluna teslim etti. Recep Bölükbaşı, Timur Noyan ve Cüneyt Özkan, yarınki Genel Kurul için yola çıkacakları isimleri açıklarken, Genel Kurul üyelerini kongreye davet ettiler.

Haydi hayırlısı

Bursaspor’da yarın yapılacak Olağan Genel Kurul öncesi adaylıklarını açıklayan Recep Bölükbaşı, Timur Noyan ve Cüneyt Özkan yönetim listelerinin son şeklini dün Divan Başkanlık Kurulu Başkanlığı’na teslim etti. Özlüce’ye ilk gelen isim Timur Noyan oldu. Noyan, güçlü bir liste hazırladıklarını belirterek, ‘Cumartesi günü (yarın) yapılacak olan olağanüstü kongremizin Bursasporumuza ve Bursaspor camiasına hayırlı olmasını diliyorum. Tüm Bursaspor sevdalılarını kongremize davet ediyorum. Bizleri onurlandırırlar’ dedi. 

EN DOĞRU KARARI VERİRLER

Listesini getiren ikinci isim ise Cüneyt Özkan’dı. Kongrede kazananın Bursaspor olmasını dileyen Özkan, ‘Gerçek listemizi Divan’a sunduk. Genel Kurul üyeleri Bursaspor için en doğru kararı verecektir. Bütün adaylara başarılar diliyorum’ diye konuştu. Listesini son teslim eden isim mevcut Başkan Recep Bölükbaşı oldu. Bölükbaşı’nın bir hafta önce verdiği listede sadece 1 isim değiştirmesi dikkat çekti. 

ÇOK ÇALIŞTIK

Başkan Bölükbaşı, konuşmasında şu mesajı verdi: ‘Bütün adayları canı gönülden kutluyorum. Herkesin amacı Bursaspor’a bir şeyler verebilmek. Hayırlısıysa seçilelim, hayırsızsa seçilmeyelim. Bursaspor güzel başarılara hak ediyor. Herkesi kongreye bekliyoruz. Bursaspor’un birlik ve bütün olduğu takdirde üstesinden gelemeyeceği hiçbir sıkıntısı yok. Biz ekip arkadaşlarımızla birlikte çok çalıştık. Biliyorum ki diğer adaylarda çalıştı.’ 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X