Haydi hayırlısı

Hedefini 2. Lig’e çıkmak olarak belirleyen Yeşil Bursa’da yeni sezon hazırlıkları başladı

Haydi hayırlısı

TOLGA ÖZTAŞ

 

Dün Vakıfköy Orhan Özselek Tesislerinde toplanan pilot takım çalışmalarına 23 oyuncuyla start verirken, teknik patron Nevzat Dinçbudak ligde iyi işler yapacaklarını söyledi. 

Bursaspor’un Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta yer alan pilot takımı Yeşil Bursa yeni sezon hazırlıklarına dün 23 oyuncuyla startı verdi. Yeni sezonda hedefi 2. Lig olarak belirleyen Başkan Şükrü Çekmişoğlu ilk olarak takımı Teknik Direktör Nevzat Dinçbudak’a emanet etmişti. Yeşil Bursa’da önceki gün Genel Menajerlik koltuğuna ise Bursaspor’un eski futbolcularından ‘Rossi’ lakaplı Murat Şengül getirilirken, yeşil beyazlılar dün tam takım olarak Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri’nde toplandı. Önce öğle yemeği yiyen pilot takım saat 17.30’da ise ilk antrenmanı için yeşil sahaya çıktı.

ÜST SIRALARI ZORLAYACAĞIZ

Pilot takımın Teknik Direktörü Nevzat Dinçbudak, ‘Yeni sezon hazırlıklarına kendi tesislerimizde startı verdik. Geçen seneden direkt oynayan 6 oyuncu su an aramızda yok ancak 15 oyuncu halen bizlerle. Tecrübeli isimlerin yanına genç oyuncuları takviye ederek üst sıraları zorlayan yarışmacı bir takım yaratacağız’ dedi. Yeşil Bursa’nın yeni Genel Menajeri Murat Şengül ise, ‘Yeniden pilot takım ile olmaktan dolayı çok mutlu ve heyecanlıyım. Kazasız ve sakatlıksız bir yil olmasını diliyorum. İnşallah bu sene genç kaleci Muhammed gibi Bursaspor’a daha çok oyuncu yetiştirmek istiyoruz ‘ diye konuştu.

Yeşil Bursa’nın geçen sene U-21 Süper Ligi ve Süper Kupa’da şampiyon olan Bursaspor’dan kadrosuna kattığı Murat Erata, Burak Aydın, Ekrem Kılıç ve Yunus Öz de dün yapılan ilk antrenmana katıldı.

Pilot takım yeni sezona geçen seneden 15, seçmelerden 4 ve U-21’den 4 transfer sezona  başladı.

Yeşil beyazlılar da Nevzat Dinçbudak’ın teknik ekibinde Kadir Ömeroğlu ve Günay Erdem yardımcı antrenör, şu an Antalya’da kursta olan Serhat Öncü ise kaleci antrenörü olarak görev alacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X