Haydi kalpler sizinle

İki sezon önce Avrupa’da zirveye çıkan Büyükşehir Belediyespor, Challenge Kupası 1. Tur ilk maçında Stiinta Bacau ile karşı karşıya gelecek.

Haydi kalpler sizinle

RECAİ UYSAL / ROMANYA

Voleybolda CEV Challenge Kupası 1. Tur maçları bugün start alırken, temsilcimiz Büyükşehir Belediyespor da kupada ilk sınavına çıkacak. 2 sezon önce kupayı Bursa’ya kazandırarak tarihi bir başarıya imza atan, geçtiğimiz sezon ise finalin kapısından dönen Bursa ekibi, 1. Tur ilk maçında bugün Romanya’da Stiinta Bacau ile karşı karşıya gelecek. 

Ocak ayında Bursa’da oynanacak rövanş öncesinde avantajlı bir skor elde etmek isteyen yeşil beyazlıların Bacau Spor Salonu’nda oynayacağı karşılaşma TSİ 18.00’de başlayacak. 

RÖVANŞ OCAK’TA

Bu sezon ligde gösterdiği başarılı performansı Avrupa’da da sürdürmek isteyen Büyükşehir Belediyespor’un Romanya 1. Ligi’nde 2. sırada bulunan rakibiyle yapacağı müsabakayı Sırbistan’dan Aleksandra Balandzic ile Kıbrıs Rum Kesimi’nden Andreas Konstantinides hakem ikilisi yönetecek. Karşılaşmanın rövanşı ise ocak ayında Bursa’da oynanacak. Müsabakanın tarihi daha sonra açıklanacak.

Taktik çalıştılar

Bugün Stiinta Bacau ile bu sezon ilk Avrupa sınavına çıkacak Büyükşehir Belediyespor, karşılaşma öncesinde dün de maçın oynanacağı salonda antrenman gerçekleştirdi. Önceki gün yaklaşık 12 saatlik yolculuğun ardından Romanya’ya ulaşan ve ilk gün çalışma yapmayan Bursa ekibi, dün sabah ilk olarak fitness, akşam da taktik antrenman yaptı. Son çalışmasını bu sabah gerçekleştirecek olan Büyükşehir Belediyespor ardından da müsabakanın başlama saatini beklemeye başlayacak.

Kar sürprizi

Büyükşehir Belediyespor kafilesi, Bacau kentindeki ikinci gününde kar sürpriziyle karşılaştı. Yeşil beyazlılar yağan kar nedeniyle akşam antrenmanına kadar kamp yaptıkları Dumbrava Otel’de dinlenmeyi tercih etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X