Haydi Petkim maçına!

Basketbol takımının yöneticisi Sezer Sezgin ‘2 puan önümüzdeki rakibimizle kritik bir karşılaşmaya çıkacağız. Herkesi yarın 18.00’de Atatürk Kapalı Spor Salonuna bekliyoruz’ dedi.

Haydi Petkim maçına!

Bursaspor Basketbol Takımı’nda yarın oynanacak Petkimspor maçının heyecanı yaşanıyor. Kendisinden 2 puan önde bulunan rakibini 18.00’de Atatürk Spor Salonunda ağırlayacak olan yeşil beyazlılarda yönetici Sezer Sezgin, taraftarlardan destek istedi. Kritik mücadelenin önemine dikkat çeken Sezgin ‘Takımımız gayet iyi gidiyor. Ligde şu an 41 puanla 5. sırada bulunuyoruz. Petkim bizim rakiplerimizden bir tanesi. Tüm taraftarlarımızı maça bekliyoruz. Bu karşılaşmayı kazanmamız gerekiyor’ dedi. 

SAATİ DEĞİŞTİREMEDİK

Maçın saatini değiştirmek için başvurduklarını fakat olumlu sonuç alamadıklarını ifade eden Sezer Sezgin şöyle konuştu: ‘Taraftarımızın daha rahat karşılaşmaya gelebilmesi için böyle bir talebimiz oldu fakat kabul edilmedi. Bursa bir işçi kenti. Maçın 18.00’de oynanacak olması bu konuda bizi etkileyebilir. Ancak her şeye rağmen taraftarlarımızın bu mücadeleye geleceğine eminim. Takımımız taraftarlarımızla birleştiği vakit ortaya daha güzel bir tablo çıkıyor.’

ÇOK GÜZEL İŞLER OLUYOR

‘Biz taraftarımızla birlikte bir üst lige çıktık. Takımda çok iyi birlik ve beraberlik var. Yabancı oyuncularımız çok çabuk kaynaştı ve bize şu anda çok ciddi katkıları oluyor. Bursaspor’da diğer branşlarda çok güzel işler oluyor. Voleybol Takımımız son maçında Karşıyaka mağlup olmasına rağmen ilk yılında iyi işlere imza atıyor. Bursaspor taraftarı da gerek basketbol, gerek voleybol, gerekse diğer amatör branşları özlediğini hepimize gösterdi.’ 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X