Haydi rastgele!

Yeşil beyazlılar, yeni sezon için startı bugün 18.00’deki antrenmanla veriyor.

Haydi rastgele!

Bursaspor yeni sezon için bugün topbaşı yapıyor. Yeşil beyazlılar, 28 günlük iznin ardından Özlüce Tesisleri’nde toplanarak hazırlıklarına start verecek. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde 19 Temmuz Pazar gününe kadar tesislerde çalışacak olan yeşil-beyazlı takım, kamp çalışması için 20 Temmuz Pazartesi günü Almanya’ya gidecek.Bursaspor’un, 31 Temmuz’a kadar sürecek Almanya kampında 4 hazırlık maçı yapması bekleniyor. 

MİLLİLER OLMAYACAK

Henüz netleşmeyen programa göre, hazırlık maçı yapılacak takımlar arasında Porto gibi güçlü ekipler de bulunuyor. Bu arada bugün başlayacak olan hazırlıklara Milli oyuncular katılmayacak. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam bu isimleri ayın 6’sına kadar izin verdi. İlk çalışmasını 18.00’de gerçekleştirecek olan Timsah’ta antrenman taraftarlara kapalı olarak gerçekleştirilecek. Teknik Direktör Sağlam, Milli oyuncuların ve transferlerin katılmasının ardından taraftarlara Özlüce’nin kapılarını açacaklarını söyledi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X