Bursa’da kaçırılmayacak dev maç! ‘Yeşil giyiniyoruz’ çağrısı…

Yeşil beyazlılar saat 18.00’de oynanacak karşılaşmada Anadolu Efes’i muhteşem taraftarının desteğiyle yenerek Türkiye Kupası vizesi almak istiyor.

Bursa’da kaçırılmayacak dev maç! ‘Yeşil giyiniyoruz’ çağrısı…

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’ndeki temsilcimiz Bursaspor İnfo Yatırım, 15’inci ve ilk yarının son hafta maçında bugün lider Anadolu Efes’i konuk edecek. Nilüfer TOFAŞ Spor Salonu’nda saat 18.00’de başlayacak karşılaşmayı Zafer Yılmaz, Kaan Büyükçil, Musa Kazım Çetin hakem üçlüsü yönetecek. 14 maçta 7 galibiyeti bulunan ve ilk yarıyı ilk 8’de tamamlamak ve Türkiye Kupası’na katılmak isteyen Potanın Timsahlarının bu akşamki mücadeledeki en büyük kozu muhteşem taraftarı olacak. Başantrenör Jure Zdovc yönetimindeki Potanın Timsahları’nda eksik oyuncu bulunmuyor.

YEŞİL GİYİNİYORUZ

EuroLeague’de deplasmanda geçirdiği çifte maç haftasında önce Valencia’ya önceki gece de Real Madrid’e 4 uzatma sonunda 130-126 mağlup olan Anadolu Efes karşısında alınacak galibiyet Bursaspor camiasına da yeni yıl hediyesi olacak. Bursaspor İnfo Yatırım yönetimi, taraftarları zorlu maça davet ederken, Teksas’tan ise, “Basketbol takımımızın Anadolu Efes’i konuk edeceği kritik karşılaşmada tüm taraftarlarımızı salona bekliyoruz. Yeşil giyiniyoruz!” paylaşımı geldi.

18.00/beIN SPORTS 5

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X