Haydi Timsah göster farkını!

Galatasaray’ın, Antalyaspor’un, Mersin İdmanyurdu’nun ve Başakşehir’in yaşadığını Bursaspor yaşamamalı ve 44 bin kişilik Timsah Arena’daki ilk maçta yüzler gülmeli.

Haydi Timsah göster farkını!

Bursaspor, Trabzonspor maçıyla ligin ikinci yarısının startını yarın veriyor. Bu zorlu 90 dakikanın yeşil beyazlıların yeni mabedi Timsah Arena’daki ilk maç olması karşılaşmayı daha da önemli bir hale getiriyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe tarafından yaptırılan 44 bin kişilik yeni stadyumda açılış bilindiği gibi kısa bir süre önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılımıyla gerçekleştirilmişti. 

ANTALYA HÜSRAN YAŞAMIŞTI

Timsah Arena, yarın ilk kez bir maça ev sahipliği yapacak. Ve Bursaspor’un yeni mabedindeki bu ilk karşılaşmayı da kazanması herkesin beklentisi.  Ancak Türkiye’de son dönemlerde hizmete giren yeni stadyumlarda ev sahibi takımların ilk maçlarında iyi sonuçlar alamadığı ortaya çıktı. TT Arena’nın startında Galatasaray, Ajax’la 0-0 berabere kalmıştı. Antalya Arena’nın açılışında ise Güney temsilcisi Beşiktaş’a 5-1 mağlup olmuştu. 

KONYA YAPTI, BİZ DE YAPALIM

Mersin Arena’nın ilk maçında  Mersin İY, Gaziantep Büyükşehir Belediye ile golsüz berabere kalmıştı.  Fatih Terim Stadı’nındaki ilk maçta ise Başakşehir, Kasımpaşaspor 1-1 berabere kalarak yenişememişti. Sadece Konyaspor, Torku Arena’nın startında Balıkesirspor’u 2-0’la geçmişti. Tablo ortada. Ev sahibi takımlar yeni statlarındaki ilk maçlarında sıkıntı yaşıyor. Fakat Timsah Arena’da daha önce birçok kez antrenman yapan ve sahayı tanıyan yeşil beyazlıların Torku Konyaspor gibi bu tabloyu tersine çevirmesi bekleniyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X