Haydi Timsah göster gücünü

Yeniden zirveyi hedefleyen yeşil beyazlılar, İstanbul ekibini yenip Süper Lig yolunda bir engeli daha aşmak istiyor.

Haydi Timsah göster gücünü

İkinci yarıya evinde başlayacak olan Bursaspor, bugün kulübün şampiyon kaptanı Ömer Erdoğan’ın çalıştırdığı Fatih Karagümrük’ü ağırlayacak. Büyükşehir Belediye Stadı’nda saat 19.00’da başlayacak ve yeni transferlerin forma giyemeyeceği maçı Hakan Ceylan yönetecek.

TFF 1. Lig’de ilkyarıyı 27 puanla 6. sırada tamamlayan Bursaspor, ikinci yarının açılış maçında bugün evinde Fatih karagümrük’ü ağırlayacak. Kadrosunu Serdar Özkan, Tayfur Bingöl, Kerem Can Akyüz ve kaleci Emrullah Şark’la güçlendiren ancak, bu futbolcuların lisansını yetiştiremeyen yeşil beyazlılar, taraftarı önünde galibiyete uzanıp ikinci yarıya güzel bir başlangıç yapmak istiyor. Ligin ilkyarısında 3-1 mağlup olduğu rakibinden hem rövcanşı almak hem de zirve yarışında iddiasını daha da güçlendirmek isteyen Timsah’ın zorlu sınavı Büyükşehir Belediye Stadı’nda saat 19.00’da başlayacak.

DİARRA BELLİ DEĞİL

Karşılaşmayı İzmir bölgesi hakemi Hakan Ceylan yönetecek. Ceylan’ın yardımcılıklarını ise Mehmet Şahan Yılmaz ve Selahattin Altay yapacak. Devreyi 27 puanla kapatan Bursaspor, 6. basamakta haftaya girerken, İstanbul temsilcisi ise haftaya 23 puanla 12. sırada girdi. İlkyarıda son maçında lider Hatayspor’u yenerek moral bulan yeşil beyazlılar, İbrahim Üzülmez yönetimindeki üçüncü resmi sınavına çıkacak. Bursaspor’da cezalı Emirhan Aydoğan bu maçta forma giyemeyecek. Hafta içinde antrenmanlarda yer alamayan Mamadou Diarra’nın oynayıp oynayamayacağı ise maç saatinde belli olacak.

STAT: Büyükşehir Belediye
HAKEMLER: Hakan Ceylan, Mehmet Şahan Yılmaz, Selahattin Altay
SAAT: 19.00
YAYIN: beINMAX1
EKSİK: Emirhan Aydoğan
BURSASPOR
25 Çağlar Şahin Akbaba
22 İsmail Çokçalış
88 Anıl Karaer
4 Cüneyt Köz
3 Onur Atasayar
12 Abdullahi Shehu
19 Selçuk Şahin
36 Burak Altıparmak
7 Burak Kapacak
10 Özer Hurmacı
11 Yevgen Seleznov
TEKNİK DİREKTÖR: İbrahim Üzülmez

FATİH KARAGÜMRÜK
1 Bojan Saranov
21 Koray Altınay
22 Fatih Kuruçuk
5 Gaber Dobrovojic
28 Ramazan Civelek
8 Zeki Yıldırım
?? Chistobal Jorquera
52 Erik Sabo
92 Bülent Cevahir
7 Brahim Darri
15 Innocent Emeghara
TEKNİK DİREKTÖR: Ömer Erdoğan

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X