Haydi TOFAŞ seriyi sürdür yüzleri güldür

7Days EuroCup TOP16 turuna çifte galibiyetle başlayan TOFAŞ, 3’ncü maçında Joventut Badalona’yla kozlarını paylaşacak. Palau Olimpic De Badalona’da oynanacak ve TSİ 22.45’de başlayacak mücadele S Sport Plus’tan canlı yayınlanacak.

Haydi TOFAŞ seriyi sürdür yüzleri güldür

7Days EuroCup TOP16 turu H Grubu 3. hafta mücadelesinde TOFAŞ, İspanyol temsilcisi Joventut Badalona konuk oluyor. Son 16 turuna çifte galibiyetle başlayan ve grupta lider durumda bulunan Mavi Yeşilliler, bu çıkışını Badalona deplasmanında da sürdürerek çeyrek final için avantaj elde etmek istiyor. Sakatlıkları nedeniyle bir süredir forma giyemeyen kaptan Sammy Mejia ve Matt- Lojeski ile gribal enfeksiyonu atlatan DJ White maç kadrosunda yer alıyor.

RİON BROWN STATÜ GEREĞİ YOK

Yeni transfer Rion Brown ise; kafilede yer almasına rağmen, turnuva başladıktan sonra kadroya dahil edildiği için statü gereği Joventut Badalona karşısında forma giyemeyecek. TOP16 turu ilk devre müsabakalarında görev yapamayacak olan ABD’li oyuncu, 4. hafta maçıyla parkede yerini alabilecek. Palau Olimpic De Badalona’da oynanacak karşılaşma Finlandiya’dan Petri Mantyla, Slovenya’dan Mario Majkic ve Yunanistan’dan Vasiliki Tsaroucha hakem üçlüsü yönetecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X