Haydi tur için salona

Büyükşehir Belediyespor, CEV Challenge Cup çeyrek final rövanş maçında bugün Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda Almanya’nın Rote Raben Vilsbiburg takımıyla karşılaşacak.

Haydi tur için salona

Voleybolda CEV Challenge Cup çeyrek finalinde mücadele eden Büyükşehir Belediyespor, bugün rövanş maçında Almanya’nın Rote Raben Vilsbiburg takımıyla Bursa’da karşı karşıya gelecek. Almanya’da oynanan ilk maçı 3-0 kazanarak moral bulan Bursa ekibi, rakibini evinde de yenerek adını son 4 takım arasına yazdırmak istiyor. 

Bu sezon Avrupa’da oynadığı 7 maçı da 3-0’lık sonuçlarla kazanarak önemli bir başarıya imza atan yeşil beyazlılar, yarı final için rakibiyle saat 19.00’da Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda karşı karşıya gelecek. Almanya’daki maçta Türk taraftarların desteğinin kendileri için itici bir güç olduğunu belirten Baş Antrenör Emin İmen şunları söyledi: 

DESTEK BEKLİYORUZ

“Almanya’da yaşayan vatandaşlarımızın desteği sporcularımız için artı bir motivasyon oldu. Şimdi evimizde oynayacağız. Bursa için önemli bir maç olacak, inşallah bu maçı da kazanıp yarı finale yükselmek istiyoruz. Bu önemli maçta bütün sporseverleri Bursa’mız için önemli bir başarıya tanıklık etmeye davet ediyoruz.” Büyükşehir Belediyespor, bugünkü maçı kazanması veya 3-2 mağlup olması halinde adını yarı finale yazdıracak. Maçta Alman ekibinin alacağı 3-0 ve 3-1’lik galibiyette tur atlayan ekip 15 sayılık altın sette belli olacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X