Haydi Türkiyem sen zoru seversin

EURO 2016’ya kötü bir başlangıç yapan ay yıldızlılar, güçlü rakibinden puan veya puanlar alarak, gruptan çıkma adına avantaj elde etmek istiyor. Nice Stadı’ndaki mücadele 22.00’de başlayacak.

Haydi Türkiyem sen zoru seversin

A Milli Futbol Takımımız, 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası D Grubu’ndaki ikinci maçında bugün İspanya ile karşılaşacak. Nice Stadı’nda yapılacak müsabaka, TSİ 22.00’de başlayacak. Sırbistan Futbol Federasyonundan Milorad Mazic düdük çalacağı mücadelede yardımcılıkları aynı ülkeden Milovan Ristic ve Dalibor Djurdjevic yapacak. Şampiyonadaki ikinci sınavını son şampiyon İspanya karşısında verecek olan ay-yıldızlı ekip, rakibinden puan veya puanlar alarak, gruptan çıkma adına avantaj elde etmek istiyor. 

11 NASIL OLACAK?

İlk maçında Hırvatistan’a 1-0 mağlup olan ve ortaya koyduğu mücadele ile hayal kırıklığı yaratan A Milli Takımımız’da Futbol Direktörü Fatih Terim’in sahaya nasıl bir 11 süreceği merak ediliyor. Hırvatistan maçındaki birkaç ismi kenara çekmesi beklenen Terim’in Emre Mor ve Şener Özbayraklı’ya şans vereceği tahmin ediliyor. İspanya ise EURO 2016’daki ilk maçını kazanarak, şampiyonaya 3 puanla başladı. Çek’leri tek golle geçen İspanya, topu ayağında tutmasına ve baskı kurmasına rağmen gol pozisyonuna girmekte zorlandı. 

TRT 1-LİG TV CANLI

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X