Haydi yürekler sahaya!

Büyük gün geldi çattı… Bu işin şakası yok… Taraftarıyla, futbolcusuyla, yönetimiyle tek yumruk olunacak ve bu maç kazanılacak… Bursaspor, saat 16.00’da tarihinin en önemli maçlarından birine çıkacak. Timsah Arena’da hedef Gençlerbirliği’ni devirip l

Haydi yürekler sahaya!

Spor Toto Süper Lig’de zor bir dönemden geçen Bursaspor, bugün kader maçına çıkıyor. Çaykur Rizespor’la birlikte kümede kalma savaşı veren yeşil beyazlılar, Timsah Arena’da Gençlerbirliği karşısına mutlak galibiyet parolasıyla çıkacak. Saat 16.00’da başlayacak kritik mücadeleyi Alper Ulusoy yönetecek. Rizespor’un 5 puan önünde yer alan yeşil beyazlılar, Başkent temsilcisi karşısında sürpriz yaşamayarak son hafta öncesi tehlikeli bölgenin uzağında kalmak istiyor.

Kilit isim Sinan!

Bursaspor’da Antalyaspor maçının ilk yarısında sakatlanarak oyundan çıkan Ertuğrul Ersoy bu mücadelede forma giymeyecek. Teknik Direktör Adnan Örnek’in savunma kurgusunu Erdem Özgenç, Tomas Sivok, Şamil Çinaz ve Aziz Eraltay’dan oluşturması bekleniyor. Son haftaların formda ismi Sinan Bakış ise bugünkü maçta Teknik Direktör Adnan Örnek’in kozlarından biri olacak. Genç golcünün, devre arasında Gençlerbirliği’nden transfer edilen ve şu ana kadar gol atamayan Rumen oyuncu Bogdan Stancu ile birlikte forvette görev yapacağı tahmin ediliyor.

Üstünlük Timsah’ta

Bursaspor ve Gençlerbirliği bugün 73. kez karşı karşıya gelecek.  Timsah bu maçların 29’unu kazanırken, 21 kez sahadan mağlup ayrıldı. 22 maçta ise taraflar yenişemedi. Yeşil beyazlılar bu maçlarda 109 gol attı, kalesinde ise 87 gol gördü. Gençlerbirliği, Bursaspor ile deplasmanda oynadığı 33 lig maçının sadece 5’inde galip gelen taraf olabildi. 

Haydi kaptan yap gereğini

Kritik maçta Bursaspor’un en önemli kozu Pablo Martin Batalla olacak. 32 haftası geride kalan ligde 8 gol atan ve 6 asist yapan Arjantinli yıldız, geçtiğimiz hafta yaptığı açıklamada tüm taraftarları bugünkü karşılaşmaya davet etmişti. 

G.Birliği’nde 5 eksik

Ligde 40 puanla orta sıralarda yer alan Gençlerbirliği, dün Bursa’ya geldi. Teknik Direktör Ümit Özat yönetiminde bu sezon başarılı bir grafik çizen kırmızı siyahlı ekipte performanslarıyla dikkat çeken  kaleci Hopf, Serdar Gürler, Aydın Karabulut ve Rantie sakatlıkları, Khalili ise cezası nedeniyle Bursaspor’a karşı forma giymeyecek.

Kritik maçın detayları OLAY TV’de

Bursaspor ile Gençlerbirliği arasındaki bugünkü maçın tüm heyecanı OLAY TV ekranlarında olacak. Taraftar maç öncesi ve sonrasında yapılacak canlı bağlantılarla atmosferi yakından takip etme fırsatı bulacak.

 

STAT: Bursa BB

SAAT: 16.00

HAKEMLER: Alper Ulusoy, Ceyhun Sesigüzel, Volkan Narinç

EKSİKLER: Serdar Kurtuluş, Furkan Özçal, Ertuğrul Ersoy

EKSİKLER: Hopf, Rantie, Aydın, Khalili, Serdar Gürler

16.00 beIN SPORTS

 

BURSASPOR

1 Harun Tekin

22 Erdem Özgenç

6 Şamil Çinaz

66 Tomas Sivok

23 Aziz Eraltay

14 Ricardo Faty

5 Bilal Kısa

11 Joshua John

10 Pablo Batalla

12 Sinan Bakış

30 Bogdan Stancu

 

GENÇLERBİRLİĞİ

13 Nihat Şahin

2 Ahmet Oğuz

15 Palitsevich

12 Dos Santos

79 Anıl Karaer

21 Selçuk Şahin

23 Kamal Issah

30 Cosmin Matei

55 Abdul Khalili

77 Murat Duruer

39 Vedat Muriç

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X