‘Hayırcılar milletten korkuyor’

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Osmangazi İlçe Danışma Meclisi Toplantısı’nda da partililere seslendi.

‘Hayırcılar milletten korkuyor’

AYKUT GÜNGÖR

Referandum süreci ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Müezzinoğlu, Türkiye’nin bir dönüşümün arifesinde olduğunu belirterek, şunları söyledi:

“Bugün olduğumuz noktayı 15 yıl önce kimse aklından geçirmiyordu. 15 yıldır bir dünya liderinin önderliğinde yürüyoruz. Gücümüzden korkanlar hain tuzaklar kuruyorlar. Ama ne yaparlarsa yapsınlar bu millet onların bildiği millet değil. Bu millet dünyaya meydan okumasını bilen millet. Bu milletin genlerinden korkanlar, milleti arka plandan yönetecek sistemlerle milletin kaderiyle oynamaya çalıştılar. Ne zaman ki AK Parti kuruldu, Recep Tayyip Erdoğan ‘hiçbirşey eskisi gibi olmayacak’ dedi, artık onlar ne kadar eskisi gibi olmasına uğraşırlarsa uğraşsınlar artık yeni Türkiye var. Hayırcılar bu milletten korkanlardır, farklı hesapları olanlardır. Milleti sevenler değillerdir. Onları kendi hayırsızlıklarıyla başbaşa bırakacağız. Onlar korktuğu için milleti de korkak sanıyorlar. Cumhuriyet elden gidiyor diyorlar. Cumhuriyetin sahibi cumhurdur. Böyle bir sistemden, cumhurdan korktuğu için korkuyor. Milletin bedel olduğu hiçbir sistemin yanında olmayız. Derdimiz Sayın Erdoğan’a makam bulmak değil. Onun derdi makam değil Türkiye. Bizim derdimiz güçlü bir sistem. İpin ucu onun bunun değil millette olacak.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X