Hayırlı olsun ziyareti

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin ile taban birlikleri temsilcileri, Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu’yla Ankara’da bir araya geldiler.

Hayırlı olsun ziyareti

Bursa sporuna hizmet eden Taban Birlikleri, Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu’nu hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. 

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç.Dr. Süleyman Şahin, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (BASKF) Başkanı Osman Kılıç, Genel Sekreter Kenan Uyarlık, Türkiye Futbol Federasyonu Amatör Kurul Üyesi Cemal Vardar, Büyükşehir Belediyespor Başkan Yardımcısı İlhan Satık, Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Özyıldırım, Futbol İl Temsilcisi Mustafa Beşen, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Bursa Şubesi Başkanı Sedat Özbağ, İl Hakem Kurulu Başkanı İsmail Zeybek, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Bursa Şubesi Başkanı Muhammed Çağ ile Saha Komiserleri Derneği Bursa Şubesi Başkanı Ercan Ütücü’nün katıldığı görüşmede Başbakan Yardımcısı Çavuşoğlu’na tablo hediye edildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X