Hayırsever aileden Gemlik’e cami

Gemlik Belediyesi’nin katkılarıyla hayırsever Karataş Ailesi tarafından Cumhuriyet Mahallesi’nde yaptırılan Ayşe-Ziver Karataş Camii, merhum hayırsever işadamı Ziver Karataş’ın ölümünün 8. yılında törenle ibadete açıldı.

Hayırsever aileden Gemlik’e cami

CEMAL KIRGIZ

 

Açılışa, Bursa Vali Yardımcısı ve Gemlik Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz katıldı.

Mevlidi Şerif okunmasıyla başlayan açılış töreninde, vatandaşlara seccade, tespih ve Yasin-i Şerif dağıtıldı. Törende, Hacı Ayşe Karataş ile çocukları Ayşe Karataş, Edibe Karataş, Vahdet Karataş, Muhittin Karataş ve gelinleri Buket Karataş’ta hazır bulundu. 

Bursa Vali Yardımcısı, Gemlik Kaymakam Vekili Mustafa Altıntaş, Karataş Ailesi’ne teşekkür etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe de, “Hiçbir masraftan kaçınmadan bu güzel camiyi yaptıran Karataş Ailesi’ne teşekkür ediyoruz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X