Hayırsever iş adamı şehidin ailesine ev bağışladı

Diyarbakır’ın Silvan İlçesi’nde geçen hafta PKK’lı teröristlerle girdiği çatışmada şehit olan Özel Harekat polisi 2 çocuk babası Necmi Çakır’ın Trabzon’un Of İlçesi’nde yaşayan ailesine daire hediye edildi.

Hayırsever iş adamı şehidin ailesine ev bağışladı

Daireyi hediye eden iş adamı Muzaffer Hacımurtezaoğlu, “Vatan evlatları bizim için can veriyor. Acıya ortak oldum, bir daire hediye etmek istedim. Bu kararı verdiğim gün hissettiğim acının biraz hafifleyeceği düşündüm” dedi, imkanı olanların şehit ailelerine yardımcı olmasını istedi.


Şehit Çakır’ın memleketi Of Kaymakamlığı’nda, Kaymakam Eren Arslan ve Belediye Başkanı Salim Sarıalioğlu’nun katılımı ile düzenlenen protokolle şehit babası Fahri Çakır’a dairenin tapusu teslim edildi. 


Daireyi hediye eden iş adamı Muzaffer Hacımurtezaoğlu, şehit haberini alınca çok üzüldüğünü belirterek, “Vatan evlatları bizim için can veriyor. Acıya ortak oldum, bir daire hediye etmek istedim. Bu kararı verdiğim gün hissettiğim acının biraz hafifleyeceği düşündüm. Öyle de oldu. İmkanı olan herkesin şehitler için bir şeyler yapması lazım. Sadece sloganla olmaz. Elimizi taşın altına koymalıyız” dedi.


Belediye Başkan Salim Sarıalioğlu ile Kaymakam Eren Arslan da iş adamı Muzaffer Hacımurtezaoğlu’na teşekkür ederken, şehit babası Fahri Çakır ise duygulu anlar yaşadı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X