Hayranına hediye verdiği çizmeyi geri istedi!

Ünlü popçu Demet Akalın, geçtiğimiz günlerde Tarsus’ta bir konser vermiş ve burada doğum günü olduğunu söyleyen bir hayranına 7 bin TL değerindeki çizmelerini hediye etmişti.

Hayranına hediye verdiği çizmeyi geri istedi!

Mersin’in Tarsus ilçesinin düşman işgalinden kuruluşunun 96’nci yıldönümü nedeni ile düzenlenen konserde sahneye çıkan Demet Akalın doğum günü Tarsus´un kuruluşuna denk gelen hayranı 27 yaşındaki Duygu Temir´e 7 bin TL´ye aldığını söylediği çizmesini hediye etmişti.

Ancak Akalın, çok geçmeden çizmeleri hediye ettiği için pişman oldu.

ÇİZMELERİ SATIŞA ÇIKARMIŞ!

Şarkıcı Demet Akalın bu olaydan çok kısa süre sonra gördüğü bir haberle neye uğradığını şaşırdı. Hayranına hediye ettiği çizmenin satışa çıkarıldığını gören Demet Akalın, sosyal medya hesabından bu haberi paylaştı ve altına da yaşadığı hayal kırıklığıyla ilgili şunları yazdı:

“Bazen bazıları gerçekten hiçbir şeyi haketmez! Numaramız aynı dedin! Hediye hatıra olarak saklanır satışa çıkmaz! Yazık geri gönder… Ben başka kıymet verecek gerçek bir fanıma veririm!”

İşte o paylaşım

ekran_resmi_2018-01-08_10.53.47-001.png

demet-akalin-hayranina-7-bin-liralik-cizme-10396275_5804_m-003.jpg

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X