Hayranları sinemayı bastı

Vizyona giren ‘Vezir Parmağı’nda rol alan Gülben Ergen’in 250 hayranı, filmin gösterildiği sinema salonuna adeta baskın yaparak sanatçıyı şaşırttı.

Hayranları sinemayı bastı

FAN’LARIYLA BİR ARAYA GELDİ…

10 yıl aradan sonra bir sinema projesine ‘evet’ diyen ve Mahsun Kırmızıgül’ün ‘Vezir Parmağı’ filminde rol alan Gülben Ergen, önceki akşam ilginç bir sürprizle karşılaştı. Annesi Gülser Bayam’la filmi izlemeye giden Ergen, karşısında ‘Gülben Ergen Fan Club’ üyesi 250 hayranını görünce şaşırdı. Sanatçıya sürpriz yapıp soluğu salonunda alan fan’lar, filmi bir kez daha izledi.

‘GÜLBAHAR’ KALBİME DOKUNDU…

Gösterim öncesi Türkiye’nin dört bir yanından gelen sevenlerine konuşma yapan Gülben Ergen, ‘Bu çok güzel bir duygu, hepinize teşekkür ederim. Konser gibi, albüm gibi, klip ya da dizi gibi değil. Sinema çok emek verilen bir sektör. O yüzden heyecanlıyım’ dedi. Canlandırdığı ‘Gülbahar’ın kalbine dokunan bir rol olduğunu belirten Gülben Ergen, finalde hayranlarıyla fotoğraf çektirdi.

HER SAHNEYE ALKIŞLI DESTEK

Gösterim öncesi sanatçıyla fotoğraf çektiren fan club üyeleri, Gülben Ergen’in daha çok filmde oynamasını istediler. Gençler, Ergen’in çıktığı her sahneyi alkışladı.

MAHSUN’A SARILARAK KUTLADI

Mahsun Kırmızıgül, Gülben Ergen ve hayranlarına sürpriz yaparak gösterime katıldı. İkili film sonrası başarılarını brbirlerine sarılarak kutladı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X