Hayranları şokta! İddialı dizi final yapıyor

Star TV’nin büyük beklentilerle gelen bir dizisinin bu sezon sonunda final yapacağı iddia edildi. Star TV’nin hangi dizisi final yapacak? İşte detaylar.

Hayranları şokta! İddialı dizi final yapıyor

Star TV gelecek sezon ne yapacak bilinmez ama büyük beklentilerle gelen bir dizisinin daha bu sezon sonunda final yapacağı iddia edildi.

ga-002.jpg

UFAK TEFEK CİNAYETLER SENEYE YOK

Star TV ekranlarında izleyicilerle buluşan Ufak Tefek Cinayetler’in gelecek sezonda ekranlarda olmayacağı iddia edilmişti. Ayrıca Ufak Tefek Cinayetler’in son bir iki haftada ki bölümleri sosyal medya kullanıcılarından olumsuz yorumlar aldı.

g-014.jpg

İSTANBULLU GELİN ASKIDA

Sevilen dizi İstanbullu Gelin’in bu sezon sonunda final yapacağını dair iddialar ortalıkta kol geziyor. Özellikle Berkay Hardal ve Hira Koyuncuoğlu’nun diziden çıkmasının ardından final iddiaları daha çok güçlendi.

JET SOSYETE GELECEK SEZON YOK

Adolftay’nın iddiasına göre; Jet Sosyete dizisi bu sezon yayınlanacak final bölümü ile ekranlara veda edecek. Jet Sosyete, ilk bölümü ile büyük bir merak uyandırmış ancak daha sonra reyting sonuçlarında gitgide gerilere düştü.

Büyük beklentiler ile Star TV ekranlarında izleyicilerle buluşan dizinin ortalama 3.45 Reyting oranı dizinin maliyetini karşılamadığı için BKM ile yeni sezon için anlaşma yapılmadı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X