Hayranları yüzünden zor anlar yaşadı! Eşi sinir krizi geçirdi

Fenerbahçe’nin file bekçisi Volkan Demirel, geçtiğimiz gece eşiyle gittiği Bodrum’da bir mekanda kadın hayranlarının ilgisi yüzünden zor anlar yaşadı.

Hayranları yüzünden zor anlar yaşadı! Eşi sinir krizi geçirdi

Ünlü kaleci Volkan Demirel ile eşi Zeynep Sever Demirel’in keyfi geçtiğimiz akşam Bodrum’da bir mekanda kaçtı. Yalıkavak Marina’daki bir gece kulübüne giden ikili, iddiaya göre kavgaya karıştı.

Takvim’de yer alan habere göre; Kavganın nedeni ise Fenerbahçeli kaleciye kadın hayranlarının aşırı ilgisiydi. Eşiyle eğlenen 37 yaşındaki kaleci, alkollü birkaç kadının sözlü taciziyle rahatsız oldu. Demirel, fotoğraf çektirmek isteyen hayranlarının fiziksel temasıyla da çileden çıktı. İddiaya göre kaleci ile kadınlar arasında sözlü sataşma yaşandı. Bunun üzerine güvenlik devreye girdi.

Eğlencesi zehre dönüşen Demirel, hemen eşiyle mekanı terk etti. Ancak Demirel için sorun bununla sınırlı kalmadı. Ünlü kaleci, eşinin kıskançlığıyla zor anlar yaşadı. Konuşulanlara göre ikili, lüks teknelerinde kavgaya tutuştu. Demirel, eşine olayda suçunun olmadığını anlatmak için bin dereden su getirdi. Her şeyi tatlıya bağlayan çift, kızlarıyla Bodrum tatiline devam ediyor.

zeynep volkan ile ilgili görsel sonucu

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X