Hayranlarımın yaşam koçuyum

Çekimleri Mudanya’da süren ‘Kehribar’da Bahar karakterini canlandıran Aslıhan Güner, sosyal medya takipçilerinin en özel ve ilginç durumlarını kendisine sorup fikir aldıklarını söyledi.

Hayranlarımın yaşam koçuyum

Ünal Özbay

Güzel oyuncu Aslıhan Güner, hayranlarıyla kurduğu sıcak ve samimi diyalogdan doğan ilginç sonuçları paylaştı. Sevenlerinden zaman zaman kendisini çok şaşırtan talep ve sorular geldiğini belirten Güner, ‘Bana cilt problemlerinden nasıl kilo vereceklerine, eşine ya da nişanlısına nasıl davranması gerektiğinden mezuniyetinde ne giyeceğine kadar bir çok soru soruyorlar. Bana inanan ve takip edenlerin bir anlamda yaşam koçu gibiyim’ diye konuştu.

CEVAP VEREMEYİNCE KÜSÜYORLAR

Instagram’da 547 bin, Twitter’da da yaklaşık 50 bin takipçisi bulunan Aslıhan Güner, bu durumun sevenlerinin kendisine inanıp güvendiklerini gösterdiğini söyledi. Bugüne dek hayranlarından aldığı en güzel hediyenin fan kulübünün Orhangazi’de adına oluşturduğu ‘hatıra ormanı’ olduğunu söyleyen Güner, ‘Sosyal medyadan, herkese aynı anda ulaşmam imkansız. Ben farkında değilim ama, ulaşamadıkları için kendi kendine bana küsüp sonra da barışanlar var’ dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X