Hayret! Furkan idmanda

Bir sezondur sakatlıkla boğuşan Furkan Özçal, dün ilk kez takımla birlikte çalıştı.

Hayret! Furkan idmanda

Teleset Mobilya Akhisarspor’u ikinci yarıdaki etkili oyunuyla 3-0 yenen Bursaspor, ara vermeden 15 Eylül Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Evkur Yeni Malatyaspor karşılaşması için start aldı. Teknik direktör Paul Le Guen, antrenman öncesinde futbolcularıyla saha içerisinde yaklaşık 10 dakika süren bir toplantı yaptı, maçta tespit ettiği eksi ve artıları anlattı. Yeşil beyazlıların güneşli ve sıcak bir havada gerçekleşen sabah çalışması yaklaşık 1 saat 30 dakika sürdü.

Sakatlar çıkmadı

Isınma koşularıyla başlayan antrenman dar alanda yapılan kontrol pas oyunu ile devam etti. Teleset Mobilya Akhisarspor ve U 21 maçlarında 90 dakika forma giyen oyuncular antrenmanı düz koşularla tamamladı Bursasaspor’da haftanın ilk çalışmasına Batalla, Badu ve Ekong katılmadı. Uzun bir aradan sonra Furkan Özçal, takımla birlikte çalışmaya dahil oldu. Aytemiz Alanyaspor maçında sakatlanan Joshua John da takımla birlikte antrenmanda yer aldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X