Hayvan pazarı yer satış ihalesi

İnegöl’de Hayvan pazarı yer satış ihalesi gerçekleştirildi. Açık arttırma yöntemi ile ihaleye çıkan 176 kotradan 109’u satılırken, Belediye bu ihaleden yaklaşık 86 bin 59 TL gelir elde etti.

Hayvan pazarı yer satış ihalesi

İnegöl Kurbanlık Hayvan Satış Yeri kiralaması Belediye Başkan Vekili Turgay Yel başkanlığında gerçekleştiren ihale ile yapıldı. Yaklaşan Kurban Bayramı heyecanının başladığını ifade eden Turgay Yel, “Belediye Encümen üyelerimizin huzurunda gerçekleştirdiğimiz ihalede satışa sunulan 176 kotra için 41 esnaf kardeşimiz katıldı. İhale çerçevesinde 109 kotra satışı gerçekleşti ve bu satış işleminden belediyemiz 86 bin 59 TL gelir elde etmiştir. Kalan 67 kurbanlık hayvan satış yerimiz ise daha sonra komisyon aracılığı ile satışa sunulacaktır” dedi.

PAZARTESİ GELİYORLAR

Mevcut hayvan pazarının toplam alanının 27 bin metrekare olduğunu belirten Yel, “Hayvan pazarımız çevredeki birçok il ve ilçeden hatta doğu ve güneydoğu illerinden de birçok kurbanlık hayvan satıcısı tarafından ilgiyle takip ediliyor. Kurbanlık hayvan satış yeri olarak tam bir cazibe merkezi olan İnegöl Hayvan Pazarımız, toplamda 3 bin civarında kurbanlık barındırabilmektedir. 24 Ağustos Pazartesi gününden itibaren hayvan pazarımızda kurbanlıkların kabulüne başlayacağız” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X