Hayvancılık sektörüne 3,2 milyar lira destek

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, 2016’da hayvancılık sektörüne 3,2 milyar lira destek verileceğini bildirdi.

Hayvancılık sektörüne 3,2 milyar lira destek

Çelik, sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, geçen sene 53 kalemde dağıtılan hayvancılık desteklerinin 2016 planlamasının sektörün geleceği açısından önem arz ettiğine dikkati çekti. 

Bu sene hayvancılık sektörüne 3,2 milyar lira destek verileceğinin altını çizen Çelik, belirli aralıklarla gerçekleştirdiği telefon görüşmeleri kapsamında bugün hayvan üreticilerinin sorun ve taleplerini dinleyeceğini kaydetti. Çelik’in bugün saat 09.30’da ‘0 530 104 37 80’ numaralı hattan hayvan üreticileriyle yapacağı görüşmelerde sektöre yönelik destekler üzerinde durulacak. Geçen haftalarda telefon görüşmelerinde çeltik, süt ve su ürünleri üreticilerinin talep ve sorunlarını dinleyen Çelik’in bu uygulaması gelecek günlerde de farklı sektörler için sürecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X