Hayvanseverlerden Mustafakemalpaşa’ya Tam Puan

Bursa’nın en büyük coğrafyasına sahip ilçesi Mustafakemalpaşa’da tüm zorluklara rağmen sokak hayvanları için yapılan çalışmalar hayvan severlerin yüzünü güldürüyor.

Hayvanseverlerden Mustafakemalpaşa’ya Tam Puan

‘Huzurun Tatlı Şehri’ sloganını Mustafakemalpaşa’da hayatın her alanında, tüm kesimlerinde hayata geçirmek isteyen Belediye Başkanı Mehmet Kanar ve ekibi, özellikle coğrafi büyüklük nedeniyle yeterli hizmeti alamayan sokak hayvanları için özel gayret sarf ediyor.

İşe Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’ni modernize ederek başlayan Mustafakemalpaşa Belediyesi, bir yanda etap etap yenileme çalışmalarını sürdürürken, diğer yandan bir birinden kilometrelerce uzaklıktaki en ücra noktalara kadar sokak hayvanları için yemleme yapıyor.

Sokak Hayvanlarına Öncelik ve Ayrıcalık

Özellikle hayvan dostlarıyla örnek bir işbirliği ve dayanışma sergileyen Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar, Türkiye Plastik Sanayicileri Derneği ile yapılan protokolle birlikte sevimli dostlarımızı daha korunaklı yuvalarına kavuşturdu.

Plastik Kapaklar Yuva Olsun

Barınağın modernize edilmesi, hijyen ve sağlıklı barınma koşulları, tedavi ile yemleme gibi dikkat çeken çalışmaları inceleyen hayvan dostları, Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin yaşadığı büyük değişim ve dönüşüme kendileri tanıklık etti. Mustafakemalpaşa Belediyesi’ne çalışmalarından dolayı tam not veren hayvan severler, ilçe halkını da ´Yuvaya Dönüşen Plastikler´ projesine plastik kapaklarla destek olmaya çağırdı.

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X