Hazır giyimin lideri Yeşim

Hazır giyim ve konfeksiyon sektörünün öncü firması Yeşim Tekstil, BTSO’nun ‘250 Büyük Firma Araştırması’ listesinde iki şirketi ile temsil edildi.

Hazır giyimin lideri Yeşim

Yeşim Satış Mağazaları ve Tekstil Fabrikaları AŞ 16’ncı sırada, Almaxtex Tekstil Sanayi ve Ticaret AŞ de (Yeşim Tesktil) 24’üncü sırada yer aldı. Sektörel sıralamada ise Yeşim Satış Mağazaları hazır giyim kategorisinde zirveye oturdu. Söz konusu alanda Yeşim’i sırasıyla Öz Tekstil ve EDT Hazır Giyim takip etti. Böylece Yeşim, hazır giyim sektöründeki liderliğini korudu. Almaxtex ise, tekstil kategorisinde ikinci sıraya yerleşti.

OTOMOTİV DEVLERİYLE YARIŞTI

Yeşim Satış Mağazaları ve Tekstil Fabrikaları AŞ dış satımı ile otomotiv ve metal devleri Oyak Renault, Tofaş, Bosch ve Aunde’nin ardından 5’inci sırada yer alarak ihracatta da sektörünün gururu olmayı başardı. Öte yandan, Almaxtex, net satışları en fazla artış gösteren firmalar kategorisinde 2’nci sıraya yerleşirken, üretimden satışları en fazla artan şirketler sıralamasında ise 4’üncü oldu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X