HDP start verdi

Halkların Demokratik Partisi (HDP), Bursa’da seçim çalışmalarını başlattı.

HDP start verdi

İl Başkanı Yüksel Akgün, seçimlerde Bursa ve Türkiye’de sürpriz yapacaklarını belirterek, ‘Hem Bursa’da hem Türkiye’de hepimiz sürprize hazır olalım. Bu sürpriz, HDP’nin göstereceği adaylarla, yapacağı seçim çalışmaları ile ve nihayetinde alacağı oyla göreceksiniz ki artık 2015 8 Haziran’da gerçek anlamda yeni bir Türkiye kurulacak. Bu Türkiye’de tüm ezilenler, dışlananlar, ötekileştirilenler, sesi çıkmayanlar, kadınlar, gençler yer alacak. Partimiz bugün bu çalışmayı tüm Türkiye’de olduğu gibi Bursa’da da hazırlıklarını tamamlayıp, seçime hazır halde tüm örgütleri ile, dostları ve aktivistleri ile başlamıştır. Ama bu yetmez, biz Bursa halkına çağrı yapıyoruz; gelin partimizin listelerine aday olun ve seçim çalışmalarına katkı sunun’ şeklinde konuştu.

HDP olarak 7 Haziran 2015 seçimlerine güçlü bir ön çalışma ile başladıklarını belirten eş başkanı Kezban Dumlu ise, ‘Ön hazırlıklarımızı tamamlayarak seçim komisyonlarımızı oluşturduk. 16 Şubat 2015 itibariyle milletvekili aday adayı başvuruları alınmaya başlandı. Başvuru alımları 2 Mart tarihinde sona erecektir’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X