HDP’den seçim kutlaması

HDP’nin genel seçimlerde yüzde 10 barajını aşması üzerine, Bursa’da kutlama yapıldı.

HDP’den seçim kutlaması

Nilüfer HDP Seçim Bürosu önünde bir araya gelen partililer, halay çekerek partilerinin başarısını kutladı. 

HDP’den Bursa milletvekili seçilen Asiye Kolçak da buradaki kutlamalara katıldı. Kolçak, gazetecilere yaptığı açıklamada, bu zaferin halkların inancı ve emeğiyle kazanılan bir mücadele olduğunu söyledi.

BAŞARIYA ULAŞTIK

İstedikleri başarıya ulaştıklarını belirten Kolçak, şunları ifade etti:

‘Bugün azmin zaferidir. Biz savunduğumuz, ilkesel değerlerimizi savunmaya devam edeceğiz. O çok renkliliği, çok kültürlülüğü, toplumsal cinsiyetçi yapıdan tutalım insan haklarına kadar bütün toplumun taleplerini kendi talebi gibi, kendi sorunu gibi kabul eden, oradan yaklaşan bir mücadeleyi esas alacağız. Kadınların, gençlerin emekçilerin bütün toplumsal kesimlerin beklentileri için tek başına değil tabii ki, partimle, yol arkadaşlarımla buradaki Bursa halkıyla birlikte bir yeni sayfa açacağız. Bursa’dan büyük insanlığa çok büyük katkı sunacağız buna inanıyorum.’

Kolçak daha sonra Osmangazi Emek Seçim Bürosu önündeki kutlamalara katılarak burada kendisini bekleyen partilileri selamladı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X