Hedef 25 bin ama satılan 4 bin!

Başkan Ali Ay, ‘Biz bu takım küme düşerken de şampiyon olurken de kombinemizi aldık. Taraftarımızdan da bunu bekliyoruz. Timsah Arena’nın dolmasını istiyoruz’ dedi.

Hedef 25 bin ama satılan 4 bin!

Bursaspor’da kombine bilet satışlarına ilgi beklenenin oldukça altında. Yeşil beyazlı kulüpte 2016-2017 sezonu için kombine alanların sayısı dün itibariyle 4 bin oldu. Başkan Ali Ay, Bursaspor taraftarının kombineleri biran önce alması gerektiğini söyledi. Kombinelerin her kulüp için önemli bir gelir kaynağı oluşturduğunu ifade eden Ay, şöyle konuştu: ‘Bursaspor taraftarı kesinlikle müşteri ve seyirci değil. Bizim taraftarımız her zaman farkını ortaya koymuştur, takımını sahiplenmiştir.’ 

TARAFTARA GÜVENİYORUZ

‘Taraftarımız gelecek kombinesini alacak. Biz bu takım küme düşerken de şampiyon olurken de kombinemizi aldık. Taraftarımızdan da bunu bekliyoruz. Timsah Arena’nın dolmasını istiyoruz. Bu takımın taraftar desteğine çok ihtiyacı var. Taraftarla birlikte neler yapabileceğimizi tüm Türkiye biliyor. Ben en az 25 bin kombine satılacağını düşünüyorum. Bursaspor taraftarı sezon açılmadan son iki haftayı bekliyor. Ondan sonra alıyorlar. Yeni sezon öncesi böyle olacak galiba.’

UMUT GÜNDEMDE YOK

Başkan Ali Ay, Galatasaray’ın tecrübeli golcüsü Umut Bulut ile kesinlikle ilgilenmediklerini söyledi. Umut’un gündemlerinde olmadığını ifade eden Ay, ‘Ne Umut Bulut ne de menajeriyle herhangi görüşmemiz olmadı. Biz yapacağımız transferleri yaptık. Şuan için transfere noktayı koyduk. Taraftarımız bizim ağzımızdan çıkmayan isimlere kesinlikle inanmasın. Bedava gündem yaratılıyor. Bunu da muhtemelen menajerler yapıyor’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X