Hedef 365 oda ve borsa akreditesi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, akreditasyon sistemine dahil oda ve borsa sayısının 250’ye ulaştığını belirterek, hedefimiz 365 oda ve borsa olduğunu söyledi.

Hedef 365 oda ve borsa akreditesi

Hisarcıklıoğlu, 2016’da gerçekleştirilen faaliyetler sonucu 24 oda ve borsanın akreditasyon statüsü kazandığını, 52 oda ve borsanın ise belgelerini yenilediğini bildirdi.

Akredite statüsü kazanan ve belgelerini yenileyenleri tebrik eden Hisarcıklıoğlu, ”24 oda ve borsamız daha akredite olarak sunduğu kaliteli hizmeti tescilledi. 52 oda ve borsamız da hizmette sınır tanımadığını yeniden kanıtladı” dedi.

Akredite oda ve borsa sayısının 250’ye ulaştığını ifade eden Hisarcıklıoğlu, 2017 çalışma planları çerçevesinde ise 28 oda ve borsanın daha akreditasyon çalışmalarını başlattığını kaydetti. Hisarcıklıoğlu, ”Oda ve borsalarım yerelde ürettiği projeleriyle, yaptığı inovasyon çalışmalarıyla ve etkin paydaş yönetimiyle bulunduğu ilin ve ilçenin kalkınmasında baş aktör olmaya devam ediyor. Hedefimiz 365 oda ve borsamızın akreditasyon standardını uygular hale gelmesi” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X