Hedef Avrupa

İkinci yarı hazırlıklarını sürdüren Nilüfer Belediyespor’da Antrenör Reşat Yazıcıoğulları, ilkyarının sön döneminde yakaladıkları çıkışı ikinci yarıda da sürdürmek istediklerini söyledi.

Hedef Avrupa

RECAİ UYSAL

Kadınlar Voleybol 1. Ligi’nde ilkyarının son 3 maçından galibiyet çıkararak devreyi 6. sırada tamamlayan Nilüfer Belediyespor, ikinci yarı hazırlıklarını sürdürüyor. Yılbaşı nedeniyle verilen iznin ardından önceki gün çalışmalara tekrar başlayan yeşil mavi beyazlılarda Rio Olimpiyat Elemeleri nedeniyle Hırvatistan Milli Takımı’yla Ankara’da bulunan Ivana Milos dışında eksik bulunmazken, rahatsızlığı bulunan Gökçen Denkel dünkü antrenmanı yarıda bıraktı.

KENETLENDİK

İlkyarıyı iyi bir konumda bitirdiklerini belirten Antrenör Reşat Yazıcıoğulları, “Ne kadar tecrübeli oyuncularımız olursa olsun, bir uyum süreci yaşadık. Ayrıca, ilkyarıda Bursa dışında 5 maç yaptüık ve deplasmanda 5 maç oynayan tek takım da bizdik. Yine de bu maçlardan 12 puan çıkardık. Sonuçta ilkyarıyı puantaj olarak iyi bitirdik. İkinci yarı hazırlıklarımız sürüyor. Oyuncularımızın performansıyla ilgili problemimiz yok. Birkaç mağlubiyet olunca bazı söylentiler olsa da biz o dönemi kenetlenerek atlattık” diye konuştu.

MAÇLARLA AÇIK KAPATACAK

İlkyarının son bölümünde çıkış yakaladıklarının altını çizen tecrübeli antrenör, “Bundan sonraki sürece de hazırlık maçlarıyla devam edeceğiz. Hedefimiz hep söylediğim gibi Avrupa kupalarına katılabilmek. Bunu başarırsak kendimizi hedefe ulaşmış göreceğiz. Ancak herkesin hedefi bu. Birkaç senedir herkes ilk 8’in içinde olmaya çalışıyor” dedi. Yazıcıoğulları, takıma katkı sağlayabilecek bir yabancı oyuncu bulabilirlerse kadroya katmaya çalışacaklarını da belirtti. Bu arada yarın İstanbul’a gidecek Bursa ekibi, Sarıyer Belediyespor, Beşiktaş ve Galatasaray’la maç yapmayı planlıyor. Yeşil mavi beyazlılar, dönüşte de Bursa’da kamp yapan Şahin Çatma’nın çalıştırdığı Salihli Belediyespor’la hazırlık maçında karşı karşıya gelecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X