Hedef başarı çıtasını yükseltmek

Bursa İnovasyon ve Tasarım Buluşmaları kapsamında 28-31 Mayıs 2015 tarihleri arasında Türkiye’de ilk kez Bursa’da gerçekleştirilen ‘Ev&Stil Fuarı ve Tasarım Zirvesi’ etkinliklerinin değerlendirme toplantısı Oda’nın Altıparmak Hizmet Binası’nda gerçekleşti

Hedef başarı çıtasını yükseltmek

BTSO Başkanı İbrahim Burkay, buradaki konuşmasında, ”Fuara katılan firmalarımıza dönük memnuniyet anketinde yüzde 80 gibi önemli bir başarıya ulaştık. Önümüzdeki yıl başarı çıtamızı daha da yukarı taşımayı hedefliyoruz” dedi. TÜYAP Bursa Fuarcılık AŞ Genel Müdürü İlhan Ersözlü de, Türkiye genelinde 196 fuar şirketinin bu yıl 430’un üzerinde fuar düzenlediğini ifade ederek, ”Türkiye’de daha önce böyle bir fuar yapılmadı. Fuarcılık sektörü açısından Türkiye’ye Ev&Stil Fuarı’nı kazandırmayı başardık. BTSO’nun fuarcılık çalışmalarıyla 2015 yılında en iyi çıkış yapan fuar şirketi olduk” diyekonuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X