Hedef büyük çalışmak gerek!

Kınalıada’da da 77 madalya ile muhteşem bir kapanış yapan TOHM Bursa Yüzme’de yeni sezon çalışmalarına start verdi.

Hedef büyük çalışmak gerek!

ERDAL AKÇAY

Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi (TOHM) Bursa Yüzme branşında 22 günlük tatilin ardından yeni sezon hazırlıklarına başlandı. 4-5 Ağustos’ta Kınalıada’da yapılan 33. Uluslararası Prens Adaları Yüzme yarışlarına 49 sporcuyla katılıp, 27 altın, 33 gümüş ve 17 bronz olmak üzere toplam 77 madalya ile birincilik kürsüsüne çıkarak sezonu muhteşem bir finalle noktalayan Bursalı yüzücüler, Nilüfer Belediyesi’ne ait Konak Açık Olimpik Yüzme Havuzu’nda bir araya gelerek yeniden kulaç atmaya başladı.

AÇIKGÖZ BİLGİ VERDİ

4 yıl önce kurulan ve bir çok milli sporcu ve şampiyon çıkaran TOHM Bursa’da 7-21 yaş grubunda 144 sporcu yer alırken, bu sayının yeni sezonla birlikte daha da artması bekleniyor. İtalyan antrenör Stefano Nurra’nın Yüzme Federasyonu’nda görevlendirilmesiyle birlikte TOHM Bursa’da yeni döneme girilirken, çalışmalara Eray Açıkgöz, İzzet Uğur Zengin ve Tuncay Pala yönetiminde başlandı. İlk çalışma öncesinde sporcularıyla bir toplantı yapan deneyimli antrenör Eray Açıkgöz yeni dönemle ilgili hedefleri ve beklentileri anlatıp başarılı bir sezon geçirme dileğinde bulundu.

Önce açık sonra kapalı havuz

Bayram tatili süresince çalışmalarını Konak Olimpik Açık Yüzme Havuzu’nda sürdürecek olan TOHM Bursa Yüzme Takımı, daha sonra Atıcılar Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu’na dönecek. Bu arada küçük yaş grubundaki çalışmalara da 5 Eylül Salı günü start verilecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X