Hedef büyüyen Bursaspor

Timsah Arena’dan yayınlanan OLAY TV’nin ekran klasiği Final’de Ali Ademoğlu, Fatih Pulat, Ali Turan ve Sezer Sezgin kulüp olarak iyi yolda olduklarını belirtti.

Hedef büyüyen Bursaspor

OLAY TV’nin ekran klasiği FİNAL yeni sezonun startını dün akşam Timsah Arena’dan verdi. 

İlk programın konukları ise Bursaspor 2. Başkanı Ali Ademoğlu, Mali Asbaşkan Fatih Pulat, Alt Yapıdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Turan ve Amatör Şubeler Sorumlusu Sezer Sezgin oldu. Yeşil beyazlı yöneticiler verdikleri mesajlarla Bursaspor’un doğru yolda olduğunu  belirterek özellikle mali yönden kulübün önünün açık olduğunu ifade etti. İşte FİNAL’e katılan yöneticilerin ifadeleri: 

ALİ ADEMOĞLU: 2 OKUL GELİYOR

“Avusturya’da çok güzel bir kamp dönemi geçirdik. Batalla alnından öpülecek bir insan. Tüm takım arkadaşlarıyla çok ilgilendi. Takımda aile havası var. Son transfer Joshua John bence Del Valle ile efsane olacak. Telâş yok, acele yok her şey çok güzel bir şekilde ilerleyecek. Kulübümüzde güzel şeyler oluyor. İlk olarak BTSO Bursaspor koleji yapacak. Şehrin batısında BTSO ve Büyükşehir Belediyesi’nin belirlediği yerlerden birini seçeceğiz. Bu Türkiye’de bir ilk olacak.”

İTİRAZ SÜRESİ 10 GÜN

“Kolejden Bursaspor’a yöneticiler yetişecek. Ayrıca TFF’nin onay verdiği ve TFF Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Çağlar’ın desteklediği spor lisesi Vakıfköy’e yapılacak. Burası için de Yıldırım Belediyesi’nden onay çıktı. 10 gün sonra itiraz süresi dolacak ve çalışmalar başlayacak. Kolejde normal müfredat, lisede ise yarım gün okul uygulanacak.”

ALİ TURAN: GENÇLERE SAHİP ÇIKALIM

Geçen sene U-21 takımı şampiyon oldu. 5 gencimiz  A takımda. Öncelikle Hamza Hoca ile Başkanımıza çok teşekkür ederim. Yıllardan beri altyapı altyapı diyoruz ama ilk kez bu kadar yakınız. Bu 5 tane şampiyon gencimize taraftarlarımız sahip çıksın. Hepsi çok iyi olacak. Ve bu sayı böyle büyüyerek devam edecek. 5 yıl sonra belki tüm 11 altyapıdan çıkmış olacak ve kazanan Bursaspor olacak.”

SEZER SEZGİN: BİZDEN KORKUYORLAR

‘Basketbol ve voleybol takımlarımız bütün transferlerini bitirerek kampa gitti. Hedefimiz bu sene de şampiyon olarak takımlarımızı en üst liglere taşımak. Artık hem basketbol hem de voleybolda Bursaspor adı duyulunca bir korku oluyor rakiplerde.  Ben ayrıca buradan Başkanımız ve yönetim kuruluna, basketbol ve voleybol takımını futboldan ayrılmadıkları için teşekkür ediyorum”

FATİH PULAT: MALİ YAPIYI DÜZELTECEĞİZ

”Göreve gelir gelmez her güne yeni bir sorunla başladık. Hemen borcumuzla ilgili ön çalışma yaptık. Şu an bizim çalışmalarımız çok iyi gidiyor. Önümüzdeki seneler birçok kulüp Avrupa’ya gidemeyecek ama biz böyle bir şeye takılmayacağız. 10 milyonluk vergi borcunu 3 günde yapılandırdık. Aset firması ile olan sorunu çözdük. Günü yakalamak için 150 milyon TL borç vardı ama şu an 22 milyon TL kaldı.”

“En kısa sürede bunu da çözerek günü yakalayacağız. Şu ana kadar sadece stat işleri olan loca ve kombinede çok başarılı olmadık. Keşke orada forma ve reklamdaki gibi çok başarılı olsaydık. Ama olmadı. Halen çalışıyoruz bunu da aştığımızda çok daha iyi bir mali yapıya sahip olacağız.’

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X