Hedef firmalara vizyon kazandırmak

Türk Standartları Enstitüsü(TSE) İl Koordinatörlüğü, sektörel toplantılar kapsamında Gıda Konseyi’nde bulunan firmalarla bir araya geldi.

Hedef firmalara vizyon kazandırmak

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Hizmet Binası’nda düzenlenen toplantıda gıda sektörünün yol haritası masaya yatırıldı. Toplantının açılışında konuşan BTSO Yönetim Kurulu Üyesi Aytuğ Onur, BTSO komitelerinin iş dünyasının nabzını tuttuğunu, toplantılar sayesinde Bursa iş dünyasının sorunlarını ve çözüm önerilerini masaya yatırdıklarını söyledi. Firmalara da yeni bir vizyon kazandırmayı hedeflediklerini belirten Onur, BTSO Gıda Konseyi’nin gıda sektöründe sürdürülebilirlik ve farkındalık yaratmak için Bursa BTSO bünyesinde faaliyet gösterdiğini kaydetti.

SANAYİCİLERE KAPIMIZ AÇIK

TSE İl Koordinatörü Mustafa Karaman da, TSE’nin sanayiciye 24 saat aralıksız hizmet etmeye hazır olduğunun altını çizdi. Karaman, ”TSE sanayicinindir, işadamlarınındır, bu milletindir. Sanayicilerimize kapımız açık ve gelecek talepleri büyük bir sabırsızlıkla beklediğimi açık yüreklilikle söylemek istiyorum. Her konuda hizmete hazırız. Çünkü hizmete odaklanmış durumdayız. Sorumluluklarımızı yerine getirme kararlılığındayız. Sanayicilerimiz de kaliteye önem verip TSE ile kalite yolculuğunu devam ettirerek aynı sorumluluğu yerine getirdiklerinde, ülkemizin yaşam kalitesi yükselecek ve kalite ile ülkemiz mutluluğa ulaşacaktır” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X