Hedef iktidar

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, 1 Kasım’da yeniden tek başına iktidar olmak için yola çıktıklarını belirterek, “Milletle gönül bağını yeniden güçlendirecek yol haritasını belirledik” dedi.

Hedef iktidar

SEYİT GÜNDOĞAN

AK Parti Bursa Teşkilatı, seçim startını tam kadro verdi. Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, İçişleri eski Bakanı Efkan Ala ve tüm milletvekili adayları, Merinos AKKM’de sandık koordinatörleri ve teşkilat mensuplarıyla gerçekleştirilen toplantıyla seçim çalışmalarının startını verdi. 

 

Toplantı çıkışında tüm adaylar ile birlikte basının karşısına çıkan Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, AK Parti İl Başkanlığı ve Seçim Koordinasyon Merkezi olarak seçim startını verdiklerini belirterek, “Yarın sabahtan başlayarak gece yarılarına kadar çalışmalarımızla seçmenle birebir iletişim kuracağız. Bursa’da 1 Kasım akşamı AK Parti adına çok farklı sonuçlara imza atmayı hedefliyoruz. 7 Haziran’da,  açık ara birinci olmamıza rağmen tek başına iktidar olamadık. Şimdi bunu telafi edecek sürece girdik. Milletimiz AK Parti’nin güçlü iktidarı olmadığında hangi sıkıntılarla karşı karşı ya kalacağını ve diğer siyasilerin de bu ülkenin sorumluluklarındaki kaçak güreşini son 3-4 aydır net bir şekilde gördü. AK Parti’nin milletle duygu ve gönül bağını güçlendirecek yol haritalarını belirledik. Hep birlikte sorumluluğumuzu üstlendik ve araziye çıktık” dedi.

PETROL KUYULARIMIZ SANDIKLARIMIZ

Müezinoğlu’nun ardından söz alan İçişleri eski Bakanı ve Bursa Milletvekili Adayı Efkan Ala da, teşkilatla birlikte bütün hücreleriyle 1 Kasım seçimlerine hazırlık yaptıklarını söyledi. Türkiye’nin en kıymetli değerinin demokrasi, demokrasinin de vazgeçilmezinin sandık olduğunu vurgulayan Ala, “Çünkü sandık millet iradesinin adresidir. Adeta bizim petrol kuyularımız bizim sandıklarımızdır. Bizim siyasal istikrarımız, kalkınmamızın olmazsa olmazıdır. Önümüzdeki 4 yılı Türkiye’nin reform yılları ve kalkınma yılları olarak milletimize hediye edeceğiz” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X