Hedef isim Hamzaoğlu

TT Arena’daki Galatasaray yenilgisinin faturası genç teknik adama çıktı. Üzerine gelmeye dermanı olmayan rakibine cesaret veren Bursaspor’un oyun anlayışı herkesi çileden çıkardı. Hamza Hoca’nın Kubilay’ın attığı gole tepki vermemesi ve oyuncu değişiklikl

Hedef isim Hamzaoğlu

Bursaspor’da Galatasaray maçının yankıları sürüyor. TT Arena’dan 3-1’lik mağlubiyetle dönen yeşil beyazlılar’da fatura Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’na çıktı. Rakibinden 1 puan önde gittiği TT Arena’da mahkum bir futbol ortaya koyan ve kaos ortamındaki Galatasaray’ın zaaflarından yararlanamayan yeşil beyazlılarda en çok eleştirilen konu Hamza Hamzaoğlu’nun taktik anlayışı oldu. Üzerine gelmeye dermanı olmayan rakibine cesaret veren Timsah, görüntüsüyle sevenlerini kahretti. 

GOLE TEPKİ VERMEDİ

Özellikle Sneijder’in golünden sonra beraberlik için topa daha fazla sahip olmaya çalışan Bursaspor’un tek gollük pozisyona girememesi de dikkatlerden kaçmadı. Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’nun Kubilay Kanatsızkuş’un attığı golden sonra sevinmemesi de çok konuşuldu. Kariyerinde Galatasaray’da hem futbol oynayan hem de teknik direktörlük yapan Hamzaoğlu’nun bu davranışı yeşil beyazlı taraftarları adeta çileden çıkardı. 

EMRE VE NECID

Hamzaoğlu’nun oyuncu değişiklikleri de gündemi oldukça fazla meşgul etti. Sezon başından bu yana sakatlığı nedeniyle ortalıklarda gözükmeyen Emre Taşdemir ile formsuz olan Tomas Necid’in kurtarıcı diye sahaya sürülmesi ve Yonathan Del Valle’nin maçı yedek kulübesinde tamamlaması gündemin maddelerinden oldu. Deniz Yılmaz’a da 90 dakika sabretmesi dikkat çekti. Hamza Hoca maç sonrası yaptığı açıklamada ise ‘Gücümüz yoktu. Özellikle Sneijder’in golünden sonra rakibe karşılık veremedik’ demişti. 

KARNESİ ORTA ŞEKERLİ

Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, 3-1’lik Galatasaray mağlubiyetiyle Bursaspor’un başındaki 9. yenilgisini aldı. Yeşil beyazlı ekibin başında 31. lig maçına çıkan deneyimli teknik adam, bu maçlarda 14 galibiyet, 8 beraberlik ve 9 mağlubiyet elde etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X