Hedef olimpiyat madalyası

Avrupa Şampiyon Kulüpler Kros Şampiyonası’nda Bursa’yı gururlandıran Büyükşehir Belediyespor’un atletlerin gözü 2020 Tokyo oyunlarında…

Hedef olimpiyat madalyası

Portekiz’de gerçekleştirilen Avrupa Şampiyon Kulüpler Kros Şampiyonası’nda genç bayanlarda şampiyon, büyük bayanlarda dördüncü olan Büyükşehir Belediyespor’da büyük coşku yaşanıyor. Genç bayanlarda üst üste 2. kez Avrupa’nın zirvesine çıkan, büyük bayanlarda ise dördüncü olarak kürsüyü kılpayı kaçıran Bursa ekibi, gözünü önümüzdeki yıl çifte zafere dikti. Bu yıl Türkiye Kros Ligi’nde hem genç hem de büyük bayanlarda şampiyon olarak önemli bir başarı elde eden ve gelecek yıl da Avrupa’da mücadele etme hakkı kazanan Büyükşehir Belediyespor’da yönetim, teknik ekip ve sporcular, çıtayı yükseltmek istiyor.

BURSA BUNU HAK EDİYOR

Bursa’nın spor ve kültür şehri olduğunu belirten Atletizm Federasyonu Asbaşkanı ve Büyükşehir Belediyespor Atletizm Şube Sorumlusu Muzaffer Karadeniz, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Recep Altepe’nin spora ve kente kattıkları ortada. Bunun meyvelerini de alıyoruz. Geçen sene gençlerde şampiyon oldu. Bu sene de aynı başarıyı kazandık. Bursa bunu hak ediyor. 2017’de birçok faaliyetimiz olacak Bursa’da. Başarılar tesadüf değil. Disiplinli şekilde bu işi götürüyoruz. Hocalarımıza ve sporcularımıza teşekkür ediyoruz. Atletizm kalkınması için çalışıyoruz. İnşallah 2018’de 2 takımla da şampiyon oluruz” diye konuştu.

Atletizm Federasyonu Asbaşkanı ve Büyükşehir Belediyespor Atletizm Şube Sorumlusu Muzaffer Karadeniz, Büyükşehir Belediyespor yönetim kurulu üyesi İsmail Hakkı Arslan, Başantrenör İshak Kaya, Antrenörler Mehmet Kiper ile Ramazan Yardımcı, İl Temsilcisi Hasan Babaç, sporcular Gülnaz Uskun, Atife Güneş, Bahar Atalay, Gülsün Tunç ve Esma Aydemir OLAY Medya’yı ziyaret ederek hedeflerini anlattılar.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X