‘Hedef sağlıkta kalite’

Bursa Devlet, Çekirge Devlet ve Zübeyde Hanım Doğum Hastanesi’ne hayırsever desteğiyle yapılan birimlerin açılışı yapıldı.

‘Hedef sağlıkta kalite’

Törende konuşan Vali Münir Karaloğlu, Harput Holding ve Sunteks tarafından toplam 3 milyon 150 bin TL bağış yapıldığını belirterek, “Bu üç ayrı hastanemizde yoğun bakım ünitelerimiz var, yeni ameliyathanelerimiz var, yeni laboratuarlarımız var, Çekirge Devlet Hastanesi’nin bir katının baştan sona yenilenmesi var, acil servisin yenilenmesi var, psikiyatri kliniğinin yenilenmesi var. Bağışlarımızın eksik kaldığı yerlerde  Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği eliyle tamamlandı. Vatandaşımıza sunmuş olduğumuz sağlık hizmetini daha kaliteli sunabilme adına bu çalışmalar yapıldı.Ben her şeyden önce bağışçılarımızı kutluyorum. İnşallah bu üç sağlık kuruluşumuzda vatandaşımız daha kaliteli, daha çağdaş sağlık hizmeti alacaktır” dedi.

Konuşmaların ardından Vali Karaloğlu, hayırsever işadamları ve Bursa milletvekilleri ile birlikte yenilenen bölümlerin toplu açılışı yapıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X