Hedef şampiyonluk

Amatör kümenin köklü kulüplerinden Görükle İpekspor Süper Amatör Lig’i hedefliyor. Yeşil beyazlılar, yeni sezona kendi tesislerinde düzenlenen sade bir törenle şampiyonluk parolasıyla start verdi.

Hedef şampiyonluk

1.Amatör Küme 5.Grup’ta şampiyonluğun güçlü adaylarından Görükle İpekspor, yeni sezonu kurban kesimi ve dualarla açtı. Yeşil beyazlı kulübün başkanı Ramazan Kıvrak, bu sezon iddialı bir kadro kurduklarını, teknik heyet, futbolcular ve taraftarlarla omuz omuza verip Süper Amatör Lig’e yükselmek istediklerini söyledi. Teknik patron Uğur Arıkan yönetimindeki Görükle İpekspor, yeni sezon öncesi oynadığı hazırlık maçlarında Gülbahçe’ye 2-1 yenilirken, Orhangazi Yeniköy’ü 2-1 ve Demirtaş’ı 5-2 yendi. Kestel Belediye ile 1-1, Yavuzselim ile 3-3 berabere kalan yeşil beyazlılar, sezon açılışında karşılaştığı Balkanspor’u 3-0 mağlup etti.

ŞAHİN’E DESTEK

Öte yandan Görükle İpekspor Kulübü Başkanı Ramazan Kıvrak yeni sezon öncesi, Kulübün İdari Koordinatörü Erkan Günhan ve Futbol Şube Sorumlusu Hakan Rüstem Çoban’la birlikte Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç. Dr. Süleyman Şahin’i ziyaret etti. Yeni sezonda yürütülecek çalışmalar hakkında detaylı bilgi veren Görükle İpekspor Kulübü Başkanı Ramazan Kıvrak’a gayretlerinden dolayı teşekkür eden İl Müdürü Doç. Dr. Süleyman Şahin, kulübün başarılı bir sezon geçirmesi için iyi bir planlamanın yapılması gerektiğini vurgulayarak amatör spor kulüplere destek vermeye devam edeceklerini söyledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X